Αρχική Σελίδα

Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5 6

Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd.

Η Co. τεχνολογίας Sinoscite Chengdu, ΕΠΕ είναι διεθνής συνήγορος της καινοτομίας στους τομείς μικροκυμάτων και κυμάτων χιλιοστόμετρου. Η επιχείρηση έχει αφιερωθεί από καιρό στο επαγγελματικές σχέδιο, την παραγωγή και τις πωλήσεις των συστημάτων μικροκυμάτων υψηλών σημείων και κυμάτων χιλιοστόμετρου συσκευές και.
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Sinoscite

Αριθμός Υπαλλήλων : 20~50

Ετήσιες πωλήσεις : 400-500

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 30% - 40%

ιστορία της εταιρίας

Co. τεχνολογίας Sinoscite Chengdu, ΕΠΕ που καθιερώνεται το 2007, το οποίο είναι διεθνής συνήγορος της καινοτομίας στους τομείς μικροκυμάτων και κυμάτων χιλιοστόμετρου. Η επιχείρηση έχει αφιερωθεί από καιρό στο επαγγελματικές σχέδιο, την παραγωγή και τις πωλήσεις των συστημάτων μικροκυμάτων υψηλών σημείων και κυμάτων χιλιοστόμετρου συσκευές και.

Η τεχνολογία και τα προϊόντα Sinoscite καλύπτουν ένα φάσμα συχνότητας 0,2 Ghz σε 220 Ghz, κυρίως συμπεριλαμβανομένων των διάφορων κυμάτων μικροκυμάτων και χιλιοστόμετρου, terahertz των φίλτρων, των πολυδιαυλωτών, των κατευθυντικών συζευκτήρων, των τμημάτων βαθμολόγησης κυματοδηγού, κ.λπ.

Κίνα Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3Κίνα Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4Κίνα Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5Κίνα Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6Κίνα Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 7

υπηρεσία της εταιρίας

Η Co. τεχνολογίας Sinoscite Chengdu, ΕΠΕ είναι διεθνής συνήγορος της καινοτομίας στους τομείς μικροκυμάτων και κυμάτων χιλιοστόμετρου. Η επιχείρηση έχει αφιερωθεί από καιρό στο επαγγελματικές σχέδιο, την παραγωγή και τις πωλήσεις των συστημάτων μικροκυμάτων υψηλών σημείων και κυμάτων χιλιοστόμετρου συσκευές και. Η εστίαση επιχείρησης στην παροχή που προσαρμόστηκε/ειδικεύτηκε τις λύσεις στους πελάτες. Το Sinoscite δίνει την προσοχή στην ανάπτυξη και την προστασία των ανεξάρτητων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Η επιχείρηση έχει περισσότερα από 40 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων, 160 διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης και περισσότερα από 100 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων υπό εξέταση και έγκριση. Η επιχείρηση έχει περισσότερες από 30 πλήρους απασχόλησης ομάδες έρευνας και ανάπτυξης με, του κυρίου και του γιατρού τα πτυχία πανεπιστημίου. Η τεχνολογία και τα προϊόντα Sinoscite καλύπτουν ένα φάσμα συχνότητας 0,2 Ghz σε 220 Ghz, κυρίως συμπεριλαμβανομένων των διάφορων κυμάτων μικροκυμάτων και χιλιοστόμετρου, terahertz των φίλτρων, των πολυδιαυλωτών, των κατευθυντικών συζευκτήρων, των τμημάτων βαθμολόγησης κυματοδηγού, κ.λπ. Η επιχείρηση έχει μια σειρά ενσωματωμένων τεχνολογιών δικτύων κυματοδηγού, οι οποίες θα είναι το απαραίτητο σχέδιο για τα μεγάλα και σύνθετα δίκτυα κυμάτων και terahertz κυματοδηγού χιλιοστόμετρου με το χαμηλότερο κόστος και την υψηλή αξιοπιστία. Η επιχείρηση έχει συνεργαστεί στενά με τα βασικά εσωτερικά πανεπιστήμια για να προωθήσει σθεναρά για πολύ καιρό την καινοτομία και την ανάπτυξη των διεθνών τεχνολογιών εξεχουσών θέσεων. Διάφορες τεχνολογίες μικροκυμάτων και κυμάτων χιλιοστόμετρου έχουν φθάσει στο παγκόσμιο κύριο επίπεδο.
 

Ομάδα επιχείρησης

Η επιχείρηση έχει περισσότερους από 30 υπαλλήλους, αποκλείοντας το εργοστάσιο μηχανών και τα ενεργά μέρη. Μεταξύ τους, υπάρχουν 5 τεχνικοί, όλα από την ηλεκτρονική επιστήμη και πανεπιστήμιο τεχνολογίας. η ανάθεση 8 παραγωγής, τμήμα 2 ποιότητας, 6 που εμπορεύεται, 3 χρηματοδοτεί, διοίκηση προσωπικού 3.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Βιομηχανικό πάρκο έδρας Huidu, Νο 4 δρόμος Xinye, δυτική περιοχή υψηλής τεχνολογίας, πόλη Chengdu, επαρχία Σισουάν, ΣΟ

Διεύθυνση Εργοστασίου:Βιομηχανικό πάρκο έδρας Huidu, Νο 4 δρόμος Xinye, δυτική περιοχή υψηλής τεχνολογίας, πόλη Chengdu, επαρχία Σισουάν, ΣΟ